Frans Hesselberth
Naar Santiago de Compostela
Een pad richting Rieutort d’ Aubrac Een van de paden richting Rieutort d' Aubrac was veranderd in een riviertje. we moesten er via een weiland omheen, maar dat was ook niet veel beter. Na ongeveer 500 meter en tot aan de enkels door de bagger, konden we weer op het pad komen.
Blad 12
Het lijkt wel Ierland! Muurtjes van opgestapelde stenen en groene, glooiende weide velden. Het deed ons aan Ierland denken.  
Gastvrijheid ten top!!!! Na de hele morgen in de regen te hebben gelopen, was men op deze boerderij zo gastvrij, dat we met onze drijfnatte regenkleding zo naar binnen mochten. We konden hier ons brood op eten en tegen een kleine vergoeding kregen we er nog koffie bij.  
Even tijd voor een foto van ons samen. Met op de achtergrond het pad dat slingerend omhoog loopt, heeft een vriendelijk Frans echtpaar ons op de foto gezet. Het pad was hier nog redelijk!!  
Van rotsblok naar rotsblok. Het pad was hier verandert in een modderpoel en liepen we van rotsblok naar rotsblok om niet in de blubber weg te zakken.  
Slapen in een "Yourth" De Ger of Yourth is een traditionele Mongoolse tent gemaakt met een houten frame met daarop verschillende lagen doek en vilt. Deze vilten laag geeft een goede bescherming tegen kou maar ook de hitte in de zomer.  
Onze slaapplaats in de yourth. Hier kun je goed het houtenframe zien van de yourth. En onze bedjes op de grond.  
Gezellig met elkaar eten. Het was een internationaal gezelschap, Duitsers, Franse, Zwitsers, Amerikaan en wij als de Nederlanse vertegenwoordiging. Dit was heel erg leuk.  
De laatste foto van onze wandeling!!!! Door een scheenbeen ontsteking die later erger bleek te zijn dan aanvankelijk deed vermoeden, Moesten we de tocht onderbreken. We zijn nog wel naar Santiago de Compostela gegaan, maar dat moest met de trein. Daarvan hebben we best heel intens genoten, maar het was niet ons doel!!! Jammer maar we gaan zeker terug om de tocht af te maken.