Frans Hesselberth
Naar Santiago de Compostela
Nog een vakwerk huis in het dorpje Outines. Veel huizen in dit dorpje waren in deze stijl opgetrokken. Het deed ons beetje aan Anton Pieck denken.
Blad 4 Blad 6
Een druilerige dag in Frankrijk. We vertrokken uit Outines met regen. En zo ziet een landweg eruit bij regen. Maar zeg nou eerlijk dit heeft wel iets.  
Ja het is echt de lente breekt door. Zo'n mooie boom behoeft weinig woorden.  
De woest stromende L'Aube. Onderweg van Brienne-le- Château naar Dienville komen we bijBrienne-la-Vielle dit verval in de rivier L'Aube tegen. Het stroomt hevig door de regen van de laatste tijd.  
Koken achter het huis van Serge en Yvette Bloquin. Paella van Uncle Ben met knakworst. Klinkt raar maar was wel lekker. Zo maak je toch nog een lekkere maaltijd op een éénpitter.  
Schitterend vergezicht je krijg er nooit genoeg van. Land en wolken het doet ons aan, van Ruisdaal denken. Een schilder die vaak de lucht als onderwerp had.  
Een bloem tussen al die bloempjes   Lopend langs al die geurende raapzaad velden, werden we verleid tot het maken van deze foto. Ik vind hem zelf erg leuk.  
Brug en stuw bij Bourguignons In Bourguignons konden we geen slaapplaats vinden, de dame die de chambres d'hôtes runde was er mee gestopt dus geen "Beuf de Bourguignons" ;-)  
Wijnpers in Bar-sur-Seine In Bar-sur-Seine hebben we wat boodschappen gedaan. De église Saint-Etienne bezocht en toen verder richting Polisot.  
Blubber blubber en nog eens blubber!!!! Even buiten Bar-sur-Seine kwamen we op dit pad, het was geheel kapot gereden door het off-road rijden met motors, 4x4 en quads. We moesten dus geregeld de struiken in.  
Napoleon in Brienne- le-Château. Brienne-le-Château bezit een slot (eind 18de-eeuw) van de familie Brienne. Hier studeerde Napoleon vijf jaar aan de Militaire Academie, waaraan een Musée Napoleon nog herinnert.
De BP pomp In het dorpje "la Villeneuve-au-Chêne zagen we deze nostalgische benzinepomp.