Frans Hesselberth
Naar Santiago de Compostela
Windows XP Als je niet weet hoe Bill Gates aan de achtergrond voor zijn Windows XP komt. Kijk dan maar eens naar deze foto.
Blad 5 Blad 7
Onderhoud aan het onderstel. Door een blessure aan mijn voet, moesten we geregeld stoppen voor onderhoud aan het onderstel.  
Plekje om stil van te worden. Sommige plekjes zijn bijna niet te beschrijven. Op de top van een heuvel rechts de wijnranken waar de druiven voor de champagne aan groeien, in de verte velden met raapzaad met zijn zoete geur en een frans dorp op de top van een heuvel. Alles overgoten met een heerlijk zonnetje.  
Ferme du Pélerin Dit was de naam van deze boerderij " boerderij van de pelgrim ". Een eventuele overnachting plaats. Maar wij liepen nog wat km verder.  
Lekker even uitrusten Even na het dorpje Mélisey vonden we een mooi plekje voor een boterham en de broodnodige rust.  
Alain en Estelle Alain en Estelle twee Franse pelgrims die de camino in gedeeltes lopen. Wij hadden hun al eerder ontmoet, twee dagen terug in Bagneux-la- Fosse, toen sliepen we boven een kinderopvang.  
Culinair hoogstandje Aangekomen in ons scouting onderkomen in Tonnerre heerlijk spaghetti gegeten. Het is voedzaam en makkelijk klaar te maken. En natuurlijk een wijntje.  
Zo hou je de balans er in. Peta op de wip met haar rugzak, het blijft een kwestie van balans. Niet te veel maar ook niet te weinig.  
Een andere wijn streek. Liepen we voorheen door de champagnestreek nu is het de Chablis, zo richting Poilly sur Serein.  
Van Polly sur Serein naar Nitry We liepen hier langs het riviertje de Serein dat buiten haar oevers was getreden. We zouden niet via Auxerre gaan, maar via Nitry naar Vezelay.  
De basiliek Sainte Marie Madeleine. Deze basiliek wordt geleid door Broeders en Zusters van de Gemeenschap van Jeruzalem. We hebben daar met Pinksteren een dienst mee gemaakt, indrukwekkend.  
Het interieur van de basiliek Saint Marie Madeleine Een basiliek die mooi is door zijn sobere uitstraling.