Frans Hesselberth
Naar Santiago de Compostela
Uitzicht over het dorpje Arfeuilles. Na onze overnachting op het toneel van het dorpshuis in Chatelus, was het de volgende morgen gelijk weer klimmen richting Arfeuilles. Even buiten het dorp maakte wij deze foto.
Blad 7 Blad 9
Even de weg kwijt. We waren een pad in geslagen dat nogal overwoekerd was met allerlei planten. Dit pad was 3 km korter dan de oorspronkelijke route. Maar na een poosje lopen werdt de begroeing alleen maar dichter. We waren de weg kwijt. Maar met de GPS hebben we de route terug gevonden.  
Een stoompje over de weg. Even de zolen koelen na aldat klimmen. Aan dit soort plekken ontbrak het ons niet want het regende geregeld.  
Het pad met keien. Geregeld ging het omhoog over een uitgesleten weg met keien. Een aanslag op de benen.  
Rusten na een pittige klim. Na het klimmen over het pad met keien was er boven een redelijk vlak stuk. Hier was een leuke plek om wat te eten. Lekker in het zonnetje.  
Wat omhoog gaat moet ook weer naar beneden. Om een indruk te krijgen van het golvende terrein. Op de foto is boven een rots te zien, dat is ongeveer de plaats waar we vandaan zijn gekomen.  
Peta is jarig!!!!!! Na een dag in de regen te hebben gelopen is er de verrassing voor Peta, wij ontmoeten onze kinderen en kleinkind, om haar verjaardag te vieren.  
Weer op stap. Na een paar heerlijke dagen met de kinderen moesten we weer afscheid nemen want de tocht gaat verder.  
Peta haar passie fonteinen fotograferen Na afscheid van de kinderen te hebben genomen, liepen we het stadje "Craponne sur Arzon" in. En natuurlijk moest de plaatselijke fontein op de foto.  
Donderwolken!!! Hier liepen wij nog droog, maar dat was van korte duur.  
Opleiding tot boerin? Ja hoor even melken, alleen deze koe gaf geen melk!!  
Sprakeloos!!!!! Van dit soort plaatjes krijgen we nooit genoeg!!