Frans Hesselberth
Naar Santiago de Compostela
Zeg roodkapje waar ga je henen............. Hier nog de regenjas los over de rugzak. Maar het zou niet lang meer duren of het hele pak, jas en broek moesten aan.
Blad 8 Blad 10
Kleine tuinjes. Langs de weg ging de rotswand steil om hoog, met op uitstekende stukken, waar het water langs de rots loopt, kleine tuintjes met bloemen en mos.  
Een kolkende rivier. Het had al enige dagen geregend. De rivieren waren overvol en wat normaal een rustig stoompje is veranderd in een kolkende rivier.  
Water huishouding ??? Peta (Leeghwater) aan het werk of het nu gaat om dammetjes bouwen en weer door steken, het maakt niet uit, als je maar kan klieren.  
Frans tafreeltje. Tegen over dit huis konden we even rusten en wat eten.  
De kleine riviertjes In het karrespoor ontstaan door dat het geregelde regend kleine riviertjes. Die met een aardige snelheid naar beneden stromen.  
Hier krijgen wij nooit genoeg van!!!!!! Dit is weer zo'n prachtig cadeautje, na het geploeter over de doorweekte paden.  
Aan de Loire Bij het dorpje Lavoûte Sur Loire hebben we bij de spoorbrug aan een picknick wat gegeten. Op de achtergrond de berg waar we naar boven moesten.  
Culinair hoog standje??? Nee hoor geen "Herman den Blijker" maar een heerlijke maaltijd van Uncle Ben's. Met een prachtig gezicht op de snel stromende Loire.
Watermolen aan de Loire. Het water bulderde uit een spuigat van wat vermoedelijk een watermolen was.  
En dan gaat het om hoog. Na aan de Loire wat te hebben gerust, is het klimmen geblazen. Zigzag de berg op.  
Een massage stoel!!!! Aangekomen in ons hotel staat er op onze kamer een massagestoel, niet te gloven!!!! Peta viel er in en kwam er bijna niet meer uit.