Frans Hesselberth
Door een tunnel van bomen. Vanaf het plateau lopen we richting Fonds de Wartet door een tunnel van bomen. Dit is lekker in de schaduw bij warm weer.
Blad 2
Koffie drinken bij de fontein. Even door het dorpje Fonds de Wartet komen we bij een fontein met drinkwater. Hier maken we koffie en is er nog tijd voor een foto van ons viertjes.
Namen in zicht voor dit jaar 2006 het einde. Stil lopend langs de Maas naderen we Namen. Voor ons het einde van een wandel vakantie in 2006, maar in 2008 de start van ons avontuur naar Santiago de Compostela. We nemen afscheid van Joke en Jean bij het genot van een lekker biertje en gaan daarna naar Visé om de auto op te halen. Tot 2008!!!!!
1 maart 2008 gestart in Namen. Op 30 april met de trein van Schiedam naar Namen. Hier starten we de volgende dag met ons avontuur.
Overnachten bij Pierre. Het was al eind middag en wij hadden nog geen plek voor de nacht. Maar na een telefoontje konden we overnachten en eten bij Pierre.
Uitzicht over de Maas Vanaf de "Pont Roi Baudquin" kijk je uit over de Maas, met linksboven de citadel van Huy.
De slaapetage bij Pierre. Hij had een "restaurant" in zijn wonning waar wij voor een Pelgrimsprijs konden eten en overnachten. Alleen pas op met de wijn die is best aan de Prijs, 25€ per fles. Maar het was wel heelerg lekker. En Pierre is heel gastvrij!
De Via Mosana van Visť naar Namen
Naar Namen (Namur) Pierre moest al heel vroeg op, dus wij ook. Rond 06:30 ging Pierre er vandoor, wij konden via de achterdeur het huis verlaten zodra we gereed waren. Wat een vertrouwen, wij sloten af en op naar Namen.